sjovbog.dk


Certificeret webshop
  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrol

Sangbog med cd der styrker motorikken

Sangbog med cd der styrker motorikken
(Klik på billedet for at se det i stor størrelse)

Sangbog med cd der styrker motorikken

Antal: af pris DKK 199,00


Produktionstid: 2 dage.
Portoen på denne vare er fra DKK 35,00 med levering til GLS pakkeshop - Transporttid vil være ca. 1 dag
Portoen på denne vare er fra DKK 72,00 med levering som Quickbrev fra Post Danmark - Transporttid vil være ca 2 dage
Bestilles der flere varer betales, der kun en gang porto.Sanglege med din baby styrker udviklingen.

Børn elsker musik. Selv babyer lytter gerne fortryllet med, når der flyder toner ud i rummet, og nu udkommer en helt ny bog plus tilhørende cd med sanglege og musik til de helt små. Og musikken er ikke kun for legens skyld. Alle sanglege i Bim Bam Baby er tilrettelagt, så de styrker barnets motoriske udvikling, for det var hele ideen, da de to musikere bag bogen skrev sangene til deres egen datter.
Da musikerne Luise Føns og Anders Haaber fik en datter for et par år siden, blev hun født to måneder for tidligt. Efter en måned på hospitalet blev de sendt hjem med den opgave at træne motorik med deres lille pige, og de søgte med lys og lygte efter materiale på området, men opdagede, at det enten var forældet eller simpelthen ikke eksisterende. Og så fik de en god ide. Vi er begge professionelle musikere, så vi tænkte, hvorfor ikke træne motorikken gennem musikken? Hvorfor ikke gøre hverdagens rutiner med barnet sjov på en musikalsk måde? I begyndelsen skrev vi sangene til vores egen datter, men så voksede vores samling af sange, og det samme gjorde vores iver for at give det videre til andre forældre og børn. Vores ønske var at kombinere musik, motorik, sjov og leg i en bog, så det har vi nu gjort,” fortæller Luise og Anders om Bim Bam Baby, der udkommer den 24. april på forlaget INDBLIK sammen med en cd, hvor bogens sange er indspillet af Babybandet. Babybandet optræder landet rundt.

Ud over at stå bag Bim Bam Baby-bogen har Luise Føns og Anders Haaber dannet Babybandet, og sammen med to andre musikere drager de fra april ud i hele landet og giver koncerter for babyer og deres forældre.
”Vi elsker at spille for de helt små. De er det bedste publikum, og så er vi nok det eneste band i Danmark, der spiller for denne målgruppe. Vores koncerter ligger som regel midt på dagen, så det passer med, at forældre på barsel eller vuggestuer kan komme sammen med børnene og opleve vores sang, musik og leg,” siger Luise og Anders.

Motorik-noterne til sangene i Bim Bam Baby er udarbejdede i samarbejde med Motorik Fyn, så forældrene kan se, hvilke motoriske færdigheder barnet styrker med de enkelte sanglege.

Oplysninger:
•Bogen måler ca. 21x21x0,7 cm.
•Bogen og CD indeholder 12 sange.
•Vi kan ikke garantere, at farverne på foto passer 100% med den modtaget vare.

Kort modtages

dankort Visa kort Master kort Visa Electron kort Forbrugsforeningen 1886 mobilepay viabill 

Vi levere medMulighed for afhentning i butik i Ullerslev

Kurv

Du har 0 produkter i kurv.

Beløb DKK 0,00
Porto DKK 0,00
Samlet DKK 0,00


Sociale medier

>