Altid åbent online - Fri fragt ved køb for over 449 kr. (Kan ikke kombineres med rabatkode & andre tilbud) - Mulighed for ekspres ordre - Stort udvalgHos Sjovbog.dk har et rigtig stort udvalg af personlige barselsgaver, dåbsgaver, fødselsdagsgaver, julegaver, konfirmationsgaver, bryllupsgaver og personligt skoletilbehør.  

Sjovbog.dk startede med at sælge personlige bøger, hvor barnet er hovedpersonen i bogen og hvor barnets fødselsoplysninger og venner også indgår i bogen, så den bliver helt personlig. 

Vores personlige bøger sælger vi stadig tusindvis af om året og flere nye bøger er kommet til i løbet af årene. Vi har blandt andet bøger som heste-, bondegårds-, cirkus- og trafik-bogen, men vi tilbyder også bøger til voksne, der kan tåle at læse en sjov og personlig bog. 

Vi udfører også brodering af navn på tasker, håndklæder, tæpper, hagesmække, savlesmække, stofbleer, tørklæder, caps, solhatte og meget mere. 

Der er også mulighed for gravering af navn på blyanter, farveblyanter, viskelæder, madkasser, drikkedunke, puslespil, trækdyr, krus, drikkedunke, madkasser og meget andet med billeder og navn. Der er desuden også mulighed for at lave klistermærker, navneplakater og fotolæreder. 

Giv en personlig gave til én du holder af, som vil glæde modtageren i mange år frem. 

 I 2016 blev Drengeogpiger.dk oprettet. Her sælger vi en masse forskellige varer til både store og små drenge og piger, uden navn på.


Sjovbog.dk /v Nubii ApS - Præstevej 80, Julstrup - 9530 Støvring
mail: - CVR. nr. 39419378

dankort Visa kort Master kort Visa Electron kort mobilepay viabill