Altid åbent online - Fri fragt ved køb for over 449 kr. (Kan ikke kombineres med rabatkode & andre tilbud) - Mulighed for ekspres ordre - Stort udvalg

<b>Motorik- og sanselegetøj</b>

Motorik- og sanselegetøj

Klik ind i menuen og se udvalget af legetøj der styrker sanser og motorikken.

Hos Sjovbog.dk er vi stolte over at kunne præsentere vores kæmpe sortiment af legetøj til børn i alle aldre. Vi har alt fra motorik- og sanselegetøj, samt aktivitetslegetøj til baby til flotte gåbiler og løbecykler i træ til de større børn. 

Legetøj med navn til børn

For at styrke motorikken hos de mindste, har vi det fine aktivitetsbræt, hvorpå barnets navn bliver graveret for, at gøre det helt personligt. 
Til de lidt større børn, som netop har lært at gå, har vi de sødeste trækdyr, som barnet vil elske at trække efter sig. 

Børnemøbler og kvalitetslegetøj til børn fra Pinolino

Tag et kig ind i vores sortiment af søde kvalitetsmøbler til børn fra Pinolino. Møblerne fås i fine rolige farver, der passer perfekt ind i det lille børnevælrelse. 
Der er også forskellige spil, sandkasser,  stativer til højdespring og forhindringsbaner, som kan bruges når der skal leges ude i sommervejret. Til om vinteren har vi de fine kælke og sneskovl til vinterleg.

Får du et Pinolino produkt i dit hjem, kan du være sikker på, at sikkerheden er i top, og møblet eller legetøjet er udformet, så det kan anvendes i mange år.

Vi har også de populære navnetog og trætog med navn fra mærket Little Dutch

Sjovbog.dk /v Nubii ApS - Præstevej 80, Julstrup - 9530 Støvring
mail: - CVR. nr. 39419378

dankort Visa kort Master kort Visa Electron kort mobilepay viabill