Altid åbent online - Fri fragt ved køb for over 449 kr. (Kan ikke kombineres med rabatkode & andre tilbud) - Mulighed for ekspres ordre - Stort udvalg

Personlige madkasser, drikkedunke, frugtbokse mm.

Står du og leder efter den personlige madkasse og drikkedunk/drikkeflaske? Vi har et kæmpe udvalg af både smarte og praktiske madkasser med navn og flotte drikkedunke i god kvalitet med navn til både børn og voksne.

<b>Personlige madkasser med navn</b>

Personlige madkasser med navn

Klik ind her og se vores udvalg af madkasser, som kan personliggøres med navn/foto. Vi har mærker som Rosti Mepal og Sistema. Gode som gave

<b>Personlige drikkedunke med navn</b>

Personlige drikkedunke med navn

Se hele vores store udvalg af drikkedunke med navn, som fås både i plast eller aluminium. Gode til f.eks. sport eller som gave.

<b>Snack-/frugt-/salat bokse/poserr</b>

Snack-/frugt-/salat bokse/poserr

Personlige snack-, frugt- og salatbokse/poser, som er praktisk til at have den sunde frokost med på farten. Med navn på bliver de helt personlige.

<b>Kopper, krus, termoflasker og termokopper med navn</b>

Kopper, krus, termoflasker og termokopper med navn

Personlige kopper, krus og termoflasker, som fås med navn, billede eller personlig tekst på, som gør den sjov at se på. Kan bruges som gave til alle.

<b>Spisesæt med navn til børn</b>

Spisesæt med navn til børn

Klik ind og se udvalget af flotte spisesæt med navn til børn. Med navn bliver de til helt personlige og fine gaver.

På denne side kan du se alle vores personlige madkasser, drikkedunke, kopper, krus, termoflasker, termokrus, spisesæt til børn, samt  snack-/frugt- og salatbokse. De personlige madkasser og drikkedunke til både børn og voksne, fås i mange forskellige farver og motiver, så der er noget til enhver smag. Alt fås med navn, så det bliver til helt personlige gaver. Ydermere bliver det meget nemt at genkende med navn på.


Vores personlige snack-, frugt- og salatbokse/poser, er super praktisk, når du skal have den sunde frokost med på farten.

De personlige kopper, krus og termoflasker, som også fås med navn, billede eller personlig tekst på. Med en unik tekst eller billede på, bliver den sjov at se på og kan bruges som gave til alle.

Personlige madkasser i kendte mærker

Få lavet en madkasse med navn og billede og gør den helt personlig. Du kan få sat et personligt billede af én du holder af, familiens kæledyr, eller barnets tegning på madkassen.
Ønsker du blot at få en madkasse med navn er dette også muligt. Kun fantasien sætter grænser. 

I vores sortiment kan du finde madkasser fra velkendte mærker som Rosti,  Sistema og Mepal. Madkasserne er super praktiske. Vi har blandt andet madkasser med lufttæt låg, som er med til at holde maden frisk og andre der er inddelt med flere rum, så maden bliver på sin plads, selvom madkassen blive rystet rundt i rygsækken på vej til børnehave eller skole. 

Personlige drikkedunke i super kvalitet

I vores udvalg af personlige drikkedunke/drikkeflasker vil du kunne finde de ensfarvede drikkedunke og drikkedunke med motiv, lavet i både plast/ABS og aluminium - alt i super kvalitet. Der er blandt andet drikkedunke fra mærkerne Sistema og Rosti Mepal. Drikkedunkene med smarte motiver er populært, særligt hos børnene. Vi har blandt Avengers og Frozen motiv.  

Med et navn, billede eller tekst blive disse til helt personlige gaver og ligeledes nemme at genkende. Desuden bliver det også sjovt for barnet at have madkassen eller drikkedunken med i børnehave eller i skolen og barnet får et helt andet tilhørsforhold til det, når de ser deres navn på. 

Kan gives som personlig gave til f.eks. skolebarnet.

 

Sjovbog.dk /v Nubii ApS - Præstevej 80, Julstrup - 9530 Støvring
mail: - CVR. nr. 39419378

dankort Visa kort Master kort Visa Electron kort mobilepay viabill