Altid åbent online - Fri fragt ved køb for over 449 kr. - Mulighed for ekspres ordre - Stort udvalg


<b>Spisesæt med navn til børn</b>

Spisesæt med navn til børn

Klik ind og se udvalget af flotte spisesæt med navn til børn. Med navn bliver de til helt personlige og fine gaver.

På denne side kan du se alle vores personlige madkasser, drikkedunke, kopper, krus, termoflasker, termokrus, spisesæt til børn, samt  snack-/frugt- og salatbokse. De personlige madkasser og drikkedunke til både børn og voksne, fås i mange forskellige farver og motiver, så der er noget til enhver smag. Alt fås med navn, så det bliver til helt personlige gaver. Ydermere bliver det meget nemt at genkende med navn på.

Personlige madkasser i kendte mærker

Få lavet en madkasse med navn og billede og gør den helt personlig. Du kan få sat et personligt billede af én du holder af, familiens kæledyr, eller barnets tegning på madkassen.
Ønsker du blot at få en madkasse med navn er dette også muligt. Kun fantasien sætter grænser. 

I vores sortiment kan du finde madkasser fra velkendte mærker som Rosti,  Sistema og Mepal. Madkasserne er super praktiske. Vi har blandt andet madkasser med lufttæt låg, som er med til at holde maden frisk og andre der er inddelt med flere rum, så maden bliver på sin plads, selvom madkassen blive rystet rundt i rygsækken på vej til børnehave eller skole. 

Personlige drikkedunke i super kvalitet

I vores udvalg af personlige drikkedunke/drikkeflasker vil du kunne finde de ensfarvede drikkedunke og drikkedunke med motiv, lavet i både plast/ABS og aluminium - alt i super kvalitet. Der er blandt andet drikkedunke fra mærkerne Sistema og Rosti Mepal. Drikkedunkene med smarte motiver er populært, særligt hos børnene. Vi har blandt Avengers og Frozen motiv.  

Med et navn, billede eller tekst blive disse til helt personlige gaver og ligeledes nemme at genkende. Desuden bliver det også sjovt for barnet at have madkassen eller drikkedunken med i børnehave eller i skolen og barnet får et helt andet tilhørsforhold til det, når de ser deres navn på. 

Kan gives som personlig gave til f.eks. skolebarnet.

Sjovbog.dk /v Nubii ApS - Præstevej 80, Julstrup - 9530 Støvring - Tlf. 6224 4502
mail: - CVR. nr. 39419378

dankort Visa kort Master kort Visa Electron kort mobilepay