Altid åbent online - Fri fragt ved køb for over 449 kr. (Kan ikke kombineres med rabatkode & andre tilbud) - Mulighed for ekspres ordre - Stort udvalg

<b>Halstørklæde med navn</b>

Halstørklæde med navn

Personligt halstørklæde med navn/tekst. Lækkert halstørklæde i behageligt fleecestof. Fås i sort og grå.

Pris: 132 kr.

<b>Halsvarmer med navn</b>

Halsvarmer med navn

Personlig halsvarmer med navn. Varm halsvarmer/halsedisse med flere anvendelses muligheder i behageligt fleecestof og microfibre.

Pris: 132 kr.

Det skiftende vejr herhjemme i Danmark kræver at vi har hovedbeklædning, som passer til alt slags vejr. På Sjovbog.dk er vi derfor glade for at kunne tilbyde både bøllehatte og kasketter til sommervejret og fleece huer og halstørklæder til om vinteren. 

Beskyt hovedet mod solens stråler - Bøllehat med navn til voksne, børn og babyer

For at beskytte dig selv og dine børn mod solens stråler er det vigtigt, at have en god og praktisk bøllehat på, som både dækker over ansigtet og nakken. Dem kan du også finde i mange forskellige farver på vores side. Til de mindste har vi baby hjelmen, baby hat med nakkeskygge og junior hatte med nakkeskygge. 

Hold ørerne varme i kulden - Huer med navn til voksne og børn

Om vinteren bliver det rigtig koldt for ørerne og derfor er det vigtigt at have en dejlig varm hue på, som beskytter mod kulden. Derfor tilbyder vi også et stort udvalg af huer i blandt acyl, fleece og polyester, til både voksne og børn. Hertil har vi også halstørklæde, samt halsvarmer. 

 

Sjovbog.dk /v Nubii ApS - Præstevej 80, Julstrup - 9530 Støvring
mail: - CVR. nr. 39419378

dankort Visa kort Master kort Visa Electron kort mobilepay viabill