Altid åbent online - Fri fragt ved køb for over 449 kr. (Kan ikke kombineres med rabatkode & andre tilbud) - Mulighed for ekspres ordre - Stort udvalg

Alt til efteråret

Efterårssæsonen er tiden hvor der er plads til familieoplevelser og et væld af hyggelige aktiviteter med børnene. Vi har på denne side samlet ideer til både inden-og udendørsaktiviteter. 

 Alt-til-efteraarsferien.jpg

 

 INDENDØRS HYGGE

  • Bagning med børnene: Invitér de mindste med i køkkenet og gå igang med bagning af varme boller og kage. Undgå at få pletter på tøjet med et forklæde. Vi har både forklæder til voksne og forklæder til børn. Vores personlige forklæder fås med broderet navn eller sjov tekst af eget valg. 
  • Spil for hele familien: Når vejret er alt for trist og mørkt, er der intet hyggeligere end at sidde inde og spille et spil brætspil med familien og vennerne. Her er har vi et stort udvalg af spil til hele familien og der er helt sikkert noget at finde til enhver smag. 
  • Hygge med tæpper: Hjemmebio er altid et sikkert hit. Sæt en god film på og saml en bunke tæpper på gulvet og saml familien. Giv børnene hver deres personlige tæppe, hvor barnets navn bliver broderet på tæppet, så de får et helt specielt tilhørsforhold til det. 
  • Gode børnebøger: Giv børnene en fælles læseoplevelse og læs en hyggelig historie sammen med dem. Vi er stolte over at kunne præsentere vores spændende univers a gode børnebøger med smukke illustrationer, som barnet vil nyde at kigge med på.
e-spil.jpg
e-Forklaeder.jpg
e-taepper.jpg

 

UDENDØRSAKTIVITETER

  • Regntøj og gummistøvler med navn: Lad børnene komme ud og nyde naturen. Giv dem regntøjet og gummistøvlerne på og lad dem hoppe rundt i vandpytterne udenfor. Med navn på regntøjet og gummistøvlerne bliver det helt personligt og ligeledes nemt at genkende. 

 

e-madkasserdrikkedunke.jpg
e-regntoej-gummistoevler.jpg
e-rygsaek.jpg

 

Sjovbog.dk /v Nubii ApS - Præstevej 80, Julstrup - 9530 Støvring - Tlf. 3698 1019 (Telefontid: hverdage 9 - 16)
mail: - CVR. nr. 39419378

dankort Visa kort Master kort Visa Electron kort mobilepay viabill