Altid åbent online - Fri fragt ved køb for over 449 kr. (Kan ikke kombineres med rabatkode & andre tilbud) - Mulighed for ekspres ordre - Stort udvalg

Gode Tips

VELKOMMEN
Her har vi prøvet at svare på nogle af de mest stillet spørgsmål vi har modtaget gennem tiden. I er altid velkommen til at sende os en mail hvis I har et spørgsmål, som der ikke er svar på, her på siden.

Husk det er kun de oplysninger der står med rødt, som vi SKAL bruge, resten er ikke obligatoriske. Besides der ikke oplysninger om f.eks hårfarve eller øjenfarve, bliver det bare udeladt af historien. Der vil IKKE komme til at være en blank plads hvor oplysningen skulle have stået.

Hvis vi kan se at der er noget på bestillingen der ikke stemmer overens, prøver vi at komme i kontakt med kunden, enten telefonisk eller via mail, så eventuelle fejl forhåbentlig bliver fanget i tide.

BESTILLING AF BØGER:

KALDENAVNET I BABYBØGERNE:
Her menes det navn barnet bliver kaldt til hverdag. Hedder barnet f.eks Mads-Emil, men kun bliver kaldt Emil, skrives der hermed Emil. Det er derfor ikke "kælenavne" som: "Lillemus" eller "Bassemand" man skal skrive.

I andre bøger end babybøgerne, kan man sagtens vælge et "kælenavn/drillenavn". HUSK at "kælenavnet/drillenavnet" vil blive brugt gennem HELE bogen!!

DE FØRSTE BESØGENDE I BABYBØGERNE:
Her skrives de personer, som var de første til at besøge barnet, f.eks Mormor og Morfar. Men også EVENTUELLE søskende skal nævnes her, f.eks Storesøster Pernille og Storebror Jakob. For at det ikke bliver en for stor mundfuld at læse for barnet, så prøv at begrænse navnene til max. en 6-7 stk.

HILSEN:
Her vælges en af de valgte hilsner med prikken, eller prikken sættes ved "anden hilsen", så man selv konstruerer sin hilsen. F.eks "Tillykke med med din 2 års fødselsdag", eller måske "Vi elsker dig", vi bruger kun det man har skrevet under "anden hilsen" så det skal være hele sin hilsen man skriver her. Programmet tillader dog ikke at hilsnerne bliver for lange.

DATERINGEN:
De fleste daterer bogen til den dag, hvor de forærer barnet bogen, men mange vælger også at baguddatere. Man kan også skrive f.eks: Julen 2006, Påsken 2005 osv.

SYGEHUSETS NAVN I BABYBØGERNE:
Det er ikke alle børn som kommer til verden på et sygehus. Så er man nedkommet i ambulancen, eller måske på badeværelsetsgulvet, så kan det sagtens skrives her. Desværre kan programmet ikke håndtere alt for lange redegørelser.

BEMÆRKNINGSFELTET:
Bemærkningsfeltet kommer senere hen i bestillingen, og her er der plads til at skrive evt spørgsmål. Skal barnet ikke døbes, men måske navngives, noteres det også her. Diverse sjove, søde og måske drillende kommentarer til modtageren, så som: "kan lide at ride", "elsker mad" osv. kommer ikke med i bøgerne.

VENNER:
Til de bøger hvor vennernes navne skal med, skal man skrive min. 2 venner, max. 4 venner eller slet ingen venner.
Skrives der ingen venner med i historien, skriver programmet selv: vennerne.

BESTILLING AF BØGER PÅ ANDET SPROG

Vælges det at få lavet en bog på et andet sprog, er det MEGET vigtigt at man skriver ALLE oplysningerne på det pågældende sprog!!
Det gælder alt fra: "og" mellem to navne, hilsnen og hvordan den pågældende måned staves.
Ydermere, skal måneden så staves med stort? Skal der st. eller th. bag ved datoen Feks: October, 19th 2007. Osv osv.
Bemærk: Kejsersnit kan KUN skrives med i de danske babybøger!

ALDERSTRIN:
Det er svært at dele bøgerne op i alderstrin, da bøgerne altid bliver brugt over mange år.
Børnene vil alle opfatte bøgerne forskelligt pga. deres individuelle forståelsesevne. Vigtigst af alt er, at man vælger en bog, som man mener vil interessere barnet. Er barnet eventuel meget glad for dyr, er Dyrernes Eventyrland, Zoo- og Bondegårdsbogen gode gaveideer. Har barnet og dets familie hund, er Bondegårdsbogen endnu meget oplagt, da der indgår en gårdhund med navn.

Bøgerne måler 21 cm i højden og 17,5 cm i bredden.
Hver bog består af ca. 36 sider med tydelig skrift og farvebilleder.
Bøgerne har stift, afvaskbart omslag og kvalitet er på højde med en traditionel bog af god kvalitet.

Alle vores bøger kan læses på hjemmesiden, så man bla. kan se hvor de personlige oplysninger bliver brugt henne i bogen.

BRODERINGSVARER:

Det er altid en god idé at maximere billederne op, så de bliver store, ved de forskellige syting, for bedre at få et overblik over hvordan varen ser ud, hvor navnet bliver broderet osv.
Kig ALTID i varens oplysninger for at se mål på varen - vi skriver mål på alle vores varer, dette er for at undgå evt. misforståelser vedrørende en vares størrelse.

Sjovbog.dk /v Nubii ApS - Præstevej 80, Julstrup - 9530 Støvring
mail: - CVR. nr. 39419378

dankort Visa kort Master kort Visa Electron kort mobilepay viabill