Altid åbent online - Fri fragt ved køb for over 449 kr. (Kan ikke kombineres med rabatkode & andre tilbud) - Mulighed for ekspres ordre - Stort udvalg

Pinolino kvalitetsmøbler

 På denne side finder du et stort udvalg af kvalitetsmøbler fra Pinolino. 

<b>Børnemøbler</b>

Børnemøbler

Klik ind i menuen og se hele udvalget af lækre kvalitets møbler til børneværelset med 10års garanti fra Pinolino.

<b>Børne Havemøbler</b>

Børne Havemøbler

Klik ind i menuen og se hele udvalget af lækre kvalitets havemøbler til børn fra Pinolino. De kan bruges ude og inde og har 10års garanti.

Pinolino er et tysk firma, der igennem de sidste 20 år har produceret og fremstillet børnemøbler, babyudstyr, legetøj og havemøbler til børn. Firmaet blev grundlagt af Dr. Martin Funcke i byen Münster, hvor virksomheden beskedent startede i laden på en bondegård. Pinolino er i år 2014 FSC certificeret - Bæredygtig udnyttelse af vores skove.
Firmaet lægger stor vægt på, at deres møbler er fremstillet under økologiske og høje sikkerhedsmæssige forhold.

Kvalitet og 10 års plusgaranti fra købsdato

Pinolino giver dig 10 ÅRS PLUS-GARANTI på alle deres produkter!
Deres sortiment bygger i høj grad på førsteklasses produkter, hvor der er tænkt på præcision og med sans for selv den lille detalje. Man må især fremhæve Pinolino’s anvendelse af naturlige materialer og massivt træ, med deres råvarer permanent overvåget af anerkendte og uafhængige institutter, der sikrer høj kvalitet- og sikkerhedsstandarder.
Får du et Pinolino produkt i dit hjem, kan du være sikker på, at sikkerheden er i top, og møblet eller legetøjet er udformet, så det kan anvendes i mange år - og ikke kun mens du har en baby i huset.

Sjovbog.dk /v Nubii ApS - Præstevej 80, Julstrup - 9530 Støvring
mail: - CVR. nr. 39419378

dankort Visa kort Master kort Visa Electron kort mobilepay viabill