Altid åbent online - Fri fragt ved køb for over 449 kr. (Kan ikke kombineres med rabatkode & andre tilbud) - Mulighed for ekspres ordre - Stort udvalg

OM SJOVBOG.DK


Ved Sjovbog.dk går vi op i at lave helt unikke og personlige gaver, som både skaber smukke og varige minder, men som også vil glæde modtageren i mange år frem.

Vi udfører alt fra brodering, gravering til print af billeder på vores mange produkter. På denne måde er hvert produkt specielt skræddersyet efter vores kunders specifikke bestilling.
Du vil iblandt vores produkter finde noget til alle aldre.

Du kan bl.a. få lavet din helt personlige bog, hvor modtageren er hovedpersonen og få eventuelt også nævnt nogle af personens venner i historien.
Du vil kunne finde mange gaveideér til fødselsdagen, brylluppet, barselsgaven, barnedåben osv.
På vores hjemmeside kan du nemt og hurtigt bestille en personlig gave til en kommende begivenhed.

Hos sjovbog.dk går vi meget op i kvalitet og i vores håndværk. Alle produkter på sjovbog.dk er unikke og leveres efter kundens specifikke bestilling. Vi bruger derfor den tid på vores produkter jeres gave(r) som de fortjener. Derfor kan det tage op til 5 hverdage fra en vare bliver bestilt til varen afsendes, såfremt lager haves.

Vi arbejder løbende på at fornye vores sortiment og er også meget interesserede i at høre dine ideér til nye personlige produkter. Skriv gerne en mail til os på info@sjovbog.dk, hvis du ser et produkt, som du ønsker at vi tilføjer til vores sortiment.

Firmaets fulde navn er:
Sjovbog.dk
V/Nubii Aps
Præstevej 80
9530 Støvring
Tlf. 30354502
mail: info@sjovbog.dk
CVR. nr. 39419378


Skulle du have spørgsmål eller ønsker du mere information omkring vores produkter, er du velkommen til at sende os en mail på info@sjovbog.dk.

Sjovbog.dk /v Nubii ApS - Præstevej 80, Julstrup - 9530 Støvring
mail: - CVR. nr. 39419378

dankort Visa kort Master kort Visa Electron kort mobilepay viabill