Altid åbent online - Fri fragt ved køb for over 449 kr. (Kan ikke kombineres med rabatkode & andre tilbud) - Mulighed for ekspres ordre - Stort udvalg

Spørgsmål og svar

+ Hvor lang tid går der før jeg modtager min vare? (Produktionstid)
Hos Sjovbog.dk har vi en produktionstid på 10 hverdage. Dette er grundet at vores produkter er unikke og skal leveres efter vores kunders´specifikke bestilling. Af samme årsag ønsker vi derfor også at bruge den tid på vores produkter, som gaven fortjener. Vi bestræber os selvfølgelig på at få afsendt alle ordrer så hurtigst som muligt og gerne inden for de 10 dage.

+ Billeder - Størrelsen/kvaliteten på billeder, som bliver uploadet
Har du valgt et produkt, hvor der skal sættes et personligt billede på, anbefaler vi at det valgte billede er i god kvalitet og i høj opløsning. På denne måde undgås det at billedet ser pixeleret ud på produktet. Det er også en god idé af tjekke produktets mål, samt format og sammenligne det med det valgte billede.

+ Hvor lang må teksten på produktet være? (Antal tegn)
Mange af vores produkter giver mulighed for at man kan skrive en personlig tekst. Her er det også en god idé at tjekke produktet mål og have dette i tankerne, når teksten skrives. Indeholder teksten mange ord, skal man være opmærksom på, at teksten automatisk vil blive gjort mindre, således at den passer til produktets mål.

+ Tjek oplysningerne inden bestilling/Bemærkninger
Indtaster du yderligere informationer, som skal tilføjes til dit produkt, under feltet Bemærkninger beder vi dig derfor om at skrive informationen, som du ønsker at de skal vises på produktet. Dvs. skal navnet skrives med store bogstaver, bedes du også gøre dette i feltet.

+ Kan jeg få ændret min tekst/billede (ordre) efter at jeg har gennemført bestillingen og betalt?
Har du ændringer til din bestilling, herunder ændring af navn eller foto, er det meget vigtigt at du kontakter os med det samme på info@sjovbog.dk. Vi kan nå at lave ændringen inden for maks. 1 dag efter at ordren er blevet aflagt. Dette er dog ikke en garanti.

+ Hvordan bruger jeg min rabatkode?
Har du en rabatkode kan du bruge den ved at indtaste koden ved bestillingen i trin 1. Kundeoplysninger under evt. rabatkode/gavekort. Herefter beregner vores system din rabat.

+ Jeg har ikke modtaget min ordrebekræftelse. Hvad gør jeg?
Har du ikke modtaget din ordrebekræftelse, kan det skyldes at du eventuelt har tastet den forkerte e-mailadresse ind under bestillingen. Kontakt da, venligst os på info@sjovbog.dk.

+ Hvornår trækkes pengene fra min konto efter at jeg har aflagt min ordre?
Når din bestilling er gennemført, reserverer vi beløbet på din konto. Pengene bliver dog først trukket, når vi har afsendt varen.

+ Jeg har et gavekort til Sjovbog.dk, hvordan bruger jeg det?
Har du et gavekort til Sjovbog.dk, som du ønsker at indløse ved et køb, kan du gøre dette ved bestillingen i trin 1. Kundeoplysninger. Her skal du i feltet Evt. rabatkode/gavekort indtaste koden, som står i gavekortet. Systemet beregner herefter den nye pris.

+ Hvordan køber jeg et gavekort til Sjovbog.dk?
Ønsker du at købe et gavekort, kan du gøre dette ved at vælge produktet Gavekort på vores hjemmeside. Her kan du indtaste det ønskede beløb, som gavekortet skal være på.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål? Send os da en mail på info@sjovbog.dk, så sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål inden for 24 timer.

Sjovbog.dk /v Nubii ApS - Præstevej 80, Julstrup - 9530 Støvring - Tlf. 3698 1019 (Telefontid: hverdage 9 - 16)
mail: - CVR. nr. 39419378

dankort Visa kort Master kort Visa Electron kort mobilepay viabill